Stillhet....

Yoga handler ikke om å prestere mer, det handler om å prestere mindre og ta vare på seg selv, sa min yogalærer idag. Det handler om tåle å være i stillheten.

Stillhet... stillhet det er jeg sinnsykt dårlig på... stillhet får meg til å tenke... stillhet får meg til å kjenne på kroppen... kjenne på kroppen mentalt og fysisk.

Stillhet gjør vondt!! 


Stillhet... Jeg sitter i et ledermøte og det blir stille.... Hjelp, jeg må si noe! Det her blir pinlig og JEG MÅ ta ansvar... så de andre ikke føler seg ille til mote...  
valg av klassekontakt - alt blir stille... Herregud det her er pinlig JEG MÅ ta ansvar... selv om jeg ikke har lyst. Når jeg sitter i go'stolen og slapper av... nei skjerp deg Hege! Dette er latskap - DU MÅ ta ansvar... selv om de andre syns det helt greit at jeg tar en "timeout"!!

Yogalæreren presser skuldrene mine ned... men skuldrene stritter imot, akkurat som resten av kroppen - tårene presser på... og jeg kjenner at kroppen trenger så inderlig ro og stillhet. JEG VIL så gjerne gi det til den. JEG MÅ bare først....

Kjære Hege, DU MÅ ingenting hvis du ikke VIL!

Namaste! 

2 kommentarer

Victoria Larsen

22.11.2016 kl.18:56

Håper du får en fin Tirsdag :-)

angstenogjeg

23.11.2016 kl.10:36

Victoria Larsen:
Tusen takk Victoria:) Jeg hadde en god dag:) Klem

Skriv en ny kommentar

hits