Det er så lett å såre.........

Det er så lett å såre.

Lettere enn du tror.

Et overlegent smil,

noen tankeløse ord

du kanskje ikke mener,

kan ramme mer enn du vet

og gi et menneske følelsen av ensomhet.

 

"Folkens! Vi har fått en Mongolid i klassen". Jeg stod der, midt i skolegården.... midt i folkemengden. Jeg stod der med nye klær.... Nye klær og sommerfugler i magen. Sommerfugler i magen, fordi det var Første dag i 5. Klasse... Første dag i 5. Klasse... på ny skole.... "vi har fått en Mongolid i klassen!"

Jeg lo.... men det var utenpå. Jeg sluttet å le litt inni meg den dagen...."vi har fått en mongolid i klassen". Det er nok på grunn av smilet tenkte lille jeg.

Jeg har et smil som på fagspråket kalles gummysmile.... Det vil si at store deler av tannkjøttet mitt vises når jeg smiler.

I  ungdommen fikk jeg EN kommentar... EN ny kommentar på smilet mitt. "Du hadde vært mye finere hvis det ikke hadde vært for smilet". 

Disse to menneskene er to som jeg kaller for venner. Ikke nære lenger, men det er av naturlige årsaker. Disse 2 menneskene sa det ikke for å såre.... men det såret. For det er så lett å såre.

Idag er jeg 42 år, og i våres tok jeg botox mot gummysmile.... Jeg tok botox fordi jeg i 30 år har slitt med dårlig selvbilde pga av gummysmile. Jeg tok botox for å le og smile uten å skjemmes. Jeg tok botox for å skjule det smilet som jeg har fått 100-vis av kommentarer på.... 100-vis av positive kommentarer. Men det hjalp ikke... for det er så lett å såre!

 Jeg tok botox og mine venner så det ikke engang. De så det ikke.... for for dem er jeg Hege uansett og for dem betyr det ikke noe om jeg har gummysmile eller ikke. Det gjør det nok ikke for noen.... Men.....

Det er så lett å såre.... lettere enn du tror!!!

         
Før                                   etter

Klem fra Hege

#angst #gummysmile #mobbing #tanker #botox #godnok 

 

 

 

6 kommentarer

Lone Apall

10.01.2017 kl.18:57

Du e, og har alltid vært latterlig vakker! Dt gjelde innsiå og! <3

angstenogjeg

10.01.2017 kl.21:41

Lone Apall: så fint sagt Lone:) Ønsker deg en fin kveld:) Klem

Ann Kristin

10.01.2017 kl.23:00

Nei, det har jeg virkelig ikke lagt merke til. Du er fin du 😍

angstenogjeg

11.01.2017 kl.17:06

Ann Kristin: Hverken du eller mange andre??

Jeanette Olsson Hauge

11.01.2017 kl.08:14

Du e goe du flotte fine Hege 😘

angstenogjeg

11.01.2017 kl.17:05

Jeanette Olsson Hauge: Takk Jeanette??

Skriv en ny kommentar

hits