Hvem faen har tatt bruksanvisningen?

Matte, norsk, fysikk, naturfag.... der sitter et lite barn. Et lite barn som nå har blitt stor. Et lite barn som har blitt det man kaller voksen... iallefall utifra alder. 

Alle produkter kommer med en bruksanvisning.. 

Men for faen... jeg får det  jo ikke til med bruksanvisning en gang.

Mennesket kommer også med bruksanvisning. 

En bruksanvisning full av normer og verdier som gir oss visse føringer!  En bruksanvisning med en forventning om at vi alle skal være skrudd sammen riktig. Men hvem faen har definert riktig!!! 

Matte, norsk, fysikk og naturfag....  hvor er faget som lærer oss at livet består av gode og dårlige dager.. hvor er faget som lærer oss at vi ikke nødvendigvis har druknet bare fordi vi har hodet under vann....hvor faen er faget som lærte den lille jenta om live og Hvem faen har tatt bruksanvisningen?

3 kommentarer

Nina

31.01.2017 kl.17:16

Mulig du finner en del av den, altså bruksanvisningen, på bloggen min...😉 Er så enig i at det burde vært en bruksanvisning eller i alle fall et dag på skolen. Håper noen skjønner det etterhvert...😝

angstenogjeg

31.01.2017 kl.20:42

Nina: Skal ta en titt innom:) Ja, til psykisk helse som et grunnfag i skolen!

Merete 🌻

01.02.2017 kl.11:04

Det skrev jeg også om idag, bare med en annen tvist.

Burde ikke være slik, alle er unike og du er den perfekte utgaven av deg selv. Så til h#% med bruksanvisningen du er et menneske med utallige gode kvaliteter og jeg håper du ser det selv.

Hvis ikke så ring meg for en liste❤

Skriv en ny kommentar

hits