Hah!!!!! jeg har skjønt det:)


https://www.keesfloor.nl/wolken/rb.htm

Jeg har skjønt hvorfor jeg ikke har funnet gullet ved regnbuens ende...  

De siste årene har jeg tatt det forgitt at det ikke en gang er noe vits i å lete. Det er ingen vits i å lete, for det finnes ikke gull ved regnbuens ende.... og hvis det finnes er det uansett ikke jeg som finner det.

Men plutselig i et klart øyeblikk (ja, for tro det eller ei jeg har faktisk klare øyeblikk innimellom??). Ble det klart for meg.

Gullet finnes!!! Ja, det har til og med vært der hele tiden. Og det er faktisk ikke umulig for meg å finne det! Og bedre en alt, det er nok til alle... det er nok til alle som vil ha...og som orker å lete.

Gullet er rødt, oransje, gult, grønt, blått, indigo og fiolett.  Gullet er ikke i enden i en krukke slik jeg har blitt fortalt! Gullet er LIVET... og livet er FARGERIKT og alt det fargerike blir til mens man går (eller lever). 

Jeg har skjønt det!!!! Og nå er det min egen oppgave å lete etter gull og samle på de magiske øyeblikkene. De magiske øyeblikkene som er verdt gull skal hjelpe meg å finne fram i en verden full av farger.... spesielt når regnbuen skjuler seg bak tåke og tunge skyer.

Det er fortsatt en del tåke... men jeg kan skimte gullet.. for det er der!!

God torsdagsklem!

Hege

 

#angst #depresjon #relasjoner #hverdagstanker #filosofi #livet 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits